Asse-Lennik met het mes tussen de tanden naar de LOTTO Dôme

Komende vrijdag speelt NOLIKO Maaseik opnieuw een vooruitgeschoven wedstrijd. Dan mag het de tegenstander uit het Pajottenland ontvangen in eigen huis. Het wordt de wedstrijd van de allerlaatste kans voor de mannen van Volley Lindemans Asse-Lennik.

Bij verlies in Maaseik zal het extreem moeilijk worden voor de Brabanders om nog kans te maken op een finaleticket. Coach Johan Devoghel zal zeker nog niet de handdoek geworpen hebben en zal zijn team met het mes tussen de tanden richting Maasland sturen. We zeiden het al vorige keer: “Een kat in het nauw maakt rare sprongen”.

Na de mindere wedstrijd van Paasdag tegen Menen, - nogmaals er waren tal van verzachtende omstandheden -, kan NOLIKO Maaseik komende vrijdag een goede zaak doen. Bij winst schudt het, na de Gentenaren, nu ook Asse-Lennik definitief van zich af. Outsiders Menen en Antwerpen zijn nu de in de gaten te houden ploegen ...

Bijgevolg wordt het voor de Maaseikenaren terug interessant om haar topploeg te volgen in de laatste cols naar hopelijk een ticket voor de play-off-finale. Geef toe wie wil dit nu nog missen?

So, just be there in the Lotto Dôme next Friday!

Agenda
Vrijdag 8 april ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Lindemans Asse-Lennik

Woensdag 13 april ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

Zaterdag 16 april ’16 om 20u30 Prefaxis Menen - NOLIKO Maaseik

Woensdag 20 april ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - VDK Gent

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be